(placeholder)

CONTACTI AMB NOSALTRES

(placeholder)

Nascut a Vilafranca del Penedès. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Urologia via MIR. Doctorat "Cum Laude" en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb el qual va obtenir el Premi de l'Associació Espanyola d'Urologia a la millor tesi doctoral en Uro-Oncologia.

Des de 2004 treballa al Servei d'Urologia de l'Hospital Vall d'Hebrón on és actualment el Cap de la Secció d'Urologia Oncològica i el Cap de la Unitat de Càncer de pròstata. L'any 2009 va liderar conjuntament amb el Professor Juan Morote al desenvolupament del programa de prostatectomia radical robòtica (Da Vinci) a l'Hospital Vall d'Hebrón on han dut a terme fins a l'actualitat més de 1000 cirurgies robòtiques en pacients amb càncer de pròstata.

Professor Clínic Associat del Departament de Cirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2005.

El 2007 es va incorporar com a metge especialista en càncer de pròstata i el seu tractament en el Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Dexeus sent en l'actualitat el responsable del tractament mèdic i quirúrgic del càncer de pròstata.

Autor de múltiples comunicacions i conferències en congressos, així com d'articles científics en revistes nacionals i internacionals.

Dr. Jacques Planas Morin

Dr. Lucas Regis Plácido

Nascut a Salvador de Bahia, Brasil. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Federal de Bahia. Especialista en Urologia via MIR per l'Hospital Vall d'Hebrón. Doctorat "Cum Laude" en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​treball amb el qual va obtenir el Premi Extraordinari de la Universitat Autònoma de Barcelona a la millor tesi doctoral en Cirurgia i el Premi de millor tesi doctoral en Urologia per la Societat Catalana d' Urologia. Des 2016 treballa com a especialista en el Servei d'Urologia de l'Hospital Vall d'Hebron a la Unitat de Càncer de Pròstata i de Trasplantament Renal. Especialitzat en prostatectomia radical robòtica (Da Vinci), ha realitzat estades en centres de reconegut prestigi (Bordeaux-Francia, Vancouver-Canada).

El Dr. Regis ha publicat nombrosos articles científics en diferents revistes d'impacte i ha divulgat els resultats de les seves investigacions científiques en congressos nacionals i internacionals. Exerceix la seva activitat científica en paral·lel a l'assistencial i actualment és co-director d'una tesi doctoral de la UAB en l'àmbit del Càncer de Pròstata i el seu tractament quirúrgic robòtic.

En 2018 es va incorporar com a metge especialista en càncer de pròstata i el seu tractament en el Servei d'Urologia de l'Hospital Universitari Dexeus.

Srta. Miriam Zamora

Nascuda a Barcelona. Diplomada en Infermeria el 2003 per la Universitat Internacional de Catalunya.

Màster d'Infermeria Quirúrgica per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2005.

Infermera Instrumentista Especialista en Cirurgia Robòtica el 2009.

Treballa com Infermera Quirúrgica a l'Hospital Vall d'Hebrón, on instrumenta la cirurgia robòtica (Da Vinci) des de 2009.

Des de 2011 treballa a l'Hospital Universitari Dexeus com Infermera Quirúrgica en cirurgia robòtica (Da Vinci).